A SYNTHESIS OF TIMELESS DESIGN

AND COMFORT IS WHAT WE ASPIRE TO

AT PALAU.

WINKEL

PALAU

Het Nederlandse meubelmerk Palau is opgericht in 1997. De collectie bestaat uit gestoffeerde zitmeubelen, tafels en kasten, voor zowel consumenten als zakelijke afnemers. De producten zijn leverbaar in vele afmetingen, kleurstellingen en materialen. In veel gevallen is maatwerk mogelijk.

 

Palau werkt samen met (inter)nationale ontwerpers als Robert Bronwasser, Arik Levy, Björn Mulder, Mario Ruiz en Edward van Vliet. Zij kenmerken zich door de typische Palau-signatuur, maar behouden hun uitgesproken eigen stijl.

 

Palau houdt bewust rekening met het milieu. Alle producten hebben daarom een lange levensduur. Zo worden onze sofa's gemaakt met hoogwaardig koudschuim en een binnenvering die de krachten zo verdeelt, dat de materialen zo min mogelijk slijten. Palau past ook ecoschuim toe, waarin de fossiele grondstoffen zijn vervangen door plantaardige oliën. Verder zoeken we continu naar materialen en methoden om duurzaam te produceren en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We kiezen voor toeleveranciers en ontwerpers die dezelfde werkwijze hanteren.

 

Het Nieuwe Werken heeft een aanzienlijke invloed op de hedendaagse interieurarchitectuur. Mensen bepalen steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele, open ontmoetingsplaatsen worden daarom belangrijker. Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.

 

palau.nl

ADRES

Zwaanshals 291a

3035 KH Rotterdam

OPEN

wo - vr

za

10:00 - 17:30

10:00 - 17:00

SOCIAL